0
ATP

Lajović završio posao u Kvinsu

Objavljeno: 10.06.14 u 16:53

Posle sjajnih partija na Golan Garosu, na kojem je dogurao do osmine finala i duela sa Rafaelom Nadalom, Duca se izgleda umorio. Srpski teniser Dušan Lajović izgubio je od Felisijana Lopesa iz Španije sa 6:3, 6:7 (3-7), 6:1 u prvom kolu Kvinsa. Meč je u ponedeljak prekinut pri vođstvu Lopesa 1-0 u setovima, a Španac je i u drugom setu dva puta imao po brejk viška.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, Lajović se nije predavao, pri rezultatu 5:4 vratio se u igru i potom izborio taj brejk. U ’dodatnom gemu’ srpski teniser fantastično je riternirao i zasluženo je izjednačio u setovima.

Međutim, Španac već na početku odlučujućeg seta pravi brejk za 2:0, a poslednju priliku za povratak u meč Lajović je imao u narednom gemu, kada je propustio dve brejk lopte.

Lopes je ubrzo napravio još jedan brejk i okončao meč za skoro dva sata igre. U sledećem kolu levoruki Španac će se sastati sa Lejtonom Hjuitom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter