0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Kecman i „Bambi“ biraju desetoro klinaca koji će učestvovati na njegovom oproštaju

Objavljeno: 10.06.14 u 16:13

„Bambi“ i Dušan Kecman će u kampanji „Tim za sutra“ izarati desetoricu dečaka koji će učestvovati na oproštajnom humanitarnom meču bivšeg košarkaša Partizana. Cilj ove kampanje je promocija sportskih vrednosti među mladima i vraćanje košarke na mesto koje joj pripada – u školska dvorišta.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kecman će tokom juna obići osnovne škole u Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Užicu, Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Čačku i Beogradu i izabrati najtalentovanije dečake uzrasta od 11 do 14 godina.

„Tim za sutra“ organizuje se u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione“, koji za cilj ima pravilan razvoj mališana i obezbeđivanje srećnijeg i bezbrižnijeg detinjstva.

Podsetimo, Kecman će se od aktivnog igranja košarke oprostiti 29. juna na revijalnoj utakmici u hali Pionir, a ceo prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen ugroženima od poplava.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter