1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdin golgeter odlazi sa Marakane

Objavljeno: 09.06.14 u 09:25

Novi očekivani odlazak sa Marakane. Dragan Mrđa odlučio je da napusti Crvene zvezdu i potraži novu sredinu u kojoj će nastaviti karijeru.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sve to dolazi kao posledica lošeg odnosa Uprave prema prvotimcima koji su Zvezdi doneli dugo čekanu šampionsku titulu, ali i zbog činjenice da crveno – beli zbog suspenzije neće igrati u evropskim takmičenjima.

„Najiskrenije sam rekao da više ne mogu ovako i stojim iza toga. Trpeli smo godinu dana, ne samo ja, nego svi mi, nešto što ne bi niko i dalje ne mogu. Ko može njemu svaka čast. Stav nam je zajednički da cela ekipa ne može više da funkcioniše ovako“ rekao je Mrđa u izjavi za Sportski žurnal.

On ja takođe najavio da će obaviti razgovor sa rukovodstvom kluba iz Ljutice Bogdana, kako bi na najbolji način, kako po njega tako i po klub, bila okončana saradnja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter