0
Fudbal

Rojs postigao dogovor, zahteva od Borusije da ga pusti u Barsu!

Objavljeno: 09.06.14 u 15:20

Napadač nemačke reprezentacije Marko Rojs postigao je dogovor sa Barselonom i zatražiće od uprave Borusije Dortmund da mu odobri transfer na Kamp Nou. 

44e8-Marko-Rojs

Kako ekskluzivno prenosi katalonski Sport, Barselona je spreman da plati klauzulu od 35 miliona evra, a kako Rojs nema ništa protiv da se preseli na Kamp Nou, jasno je da predstoje još samo pregovori sa “milionerima“.

Sport navodi da se Rojs odlično uklapa u sistem Barselonine igre i da će Nejmar Mesi u narednoj sezoni dobiti ogromno pojačanje u napadu. 

Ipak, pomenuti list straguje da bi pregvori mogu da se oduže i do nekoliko nedelja, ali ističe da sportski direktor Andoni Zubizareta neće odustati dok ne dovede 25-godišnjeg Nemca.

Rojs iza sebe ima sjajnu sezonu pošto je na 42 utakmice postigao 23 gola uz isto toliko asistencija, ali će propustiti Svetsko prvenstvo zbog povrede članka.

Da li je Rojs pravo rešenje za napad Barselone?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter