0
Košarka

NBA: Majami sa oporavljenim LeBronom izjednačio u seriji (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.14 u 08:45

Prethodne noći u AT&T Centru odigrana je druga utakmica finala plej ofa NBA lige, a Majami je rezultatom 98:96 savladao San Antonio.

625x527

Za razliku od prve utakmice finalne serije kada sistem za rashlađivanje u dvorani Sparsa nije bio u funkciji, ovoga puta uslovi za igru bili su idealni. To je očigledno najviše prijalo LeBronu Džejmsu koji, za razliku od prvog meča, nije imao nikakvih fizičkih problema.

Džejms je bio najefikasniji igrač utakmice sa 35 poena, a upisao je i 10 skokova. Kod Hita je još Kris Boš ubacio 18 poena, dok su po 14 postigli Dvejn Vejd i Rašard Luis.

sa 21 poenom Toni Parker bio je najefikasniji igrač Sparsa, Tim Dankan imao je dab-dabl sa 18 poena i 15 skokova, dok je Manu Đinobili utakmicu završio sa 19 poena.

Rezultat u seriji sada je izjednačen 1-1, a sledeća utakmica igra se u noći između utorka i srede u Majamiju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter