in , ,

Navijači skupo koštali Zvezdu, nova kazna za trenera Partizana

Nakon novih propusta u prvim polufinalnim mečevima plej-ofa Košarkaške lige Srbije, trener Partizana Duško Vujošević ponovo je sankcionisan zbog skidanja sakoa, dok je Crvena zvezda morati da plati kaznu zbog ponašanja navijača u duelu sa Mega Vizurom. 

kls

Odluke direktora KLS Dragana Gogića prenosimo u celosti:

– Trener Partizana Duško Vujošević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 34.500 dinara zbog neprikladnog odevanja (skidanje sakoa za vreme utakmice), shodno čl. 61 D) 14. Propozicija takmičenja i potvrđene odluke Direktora na 50. sednici Predsedništva UK KLS od 16.05.2014. godine.

– Igrač Radničkog Stefan Birčević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 11.500 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 D) 7.1 Propozicija takmičenja.

Ekipa Crvene zvezde kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 57.500 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca – vređanje i psovanje protivnika, shodno čl. 61 B) 3. Propozicija takmičenja.

Ekipa Crvene zvezde kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 23.000 dinara zbog bacanja na teren mekih predmeta (gađanje igrača kesicom semenki), shodno čl. 61 B) 4 Propozicija takmičenja.

Ekipa Crvene zvezde kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 34.500 dinara zbog ubacivanja čvrstih predmeta na teren (upaljači), shodno čl. 61 B) 5. i čl. 46 Propozicija takmičenja.

– Trener Mega Vizure Dejan Milojević (klupa), kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 11.500 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 D) 7.1 Propozicija takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vaterpolisti Srbije i četvrti put potopili SAD

Luis Enrike hitno operisan