5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FK Crvena zvezda: Spremaju se velike promene, ali plan postoji

Objavljeno: 09.06.14 u 12:16

Upravni odbor FK Crvena zvezda i ovog ponedeljka zaseda od 17 sati na Marakani, a prema poslednjim informacijama u klubu se spremaju za velike promene. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako prenosi B 92, na dnevnom redu će se naći predlog o ostavci kompletnog Upravnog odbora, a ukoliko dođe do toga, sledeći korak je da predsednik skupštine Svetozar Mijailović raspiše nove izbore. 

Podsetimo, predsednik Dragan Džajić je prošle nedelje ponudio ostavku, a pominje se i mogući odlazak ostalih članova uprave.

Najpre se očekuje odlazak generalnog sekretara Miodraga Zečevića koga su više puta prozivali potpredsednici kluba Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev.

Ipak, čak i u slučaju ovih velikih promena, klub će nastaviti sa radom. Novac za hitne isplate stranim igračima je već obezbeđen, a slede takođe i neke aktivnosti pred naredni pralazni rok pošto se budu isplatila sva hitna dugovanja. 

Problem za Zvezdu jeste i sve veće nezadovoljstvo igrača, jer su zbog visokih primanja Nenad Milijaš, Miloš Ninković i Dragan Mrđa na korak od odlaska sa Marakane, stoga je jasno da crveno-beli neće moći da oforme skup tim, ali pojačanja će definitivno biti. 

Klub će pokušati da proda Darka Lazovića, pošto je njegova vrednost na tržištu najveća. Slovenci Pečnik i Kelhar, kao i napadači Kasalica i Dauda takođe su na izlaznim vratima. 

Kakva su Vaša očekivanja za današnju sednicu UO FK Crvena zvezda?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Prvo Zvezda ispalti sva dugovanja i tako resi problem a sto se tice prelaznog roka za odbranu titule nam treba dosta jaci tim u prvi tim ubaciti Jovica Grujica Brajovica uz par pojacanja to bi bio jak tim. E sad je pitanje dal ce Stojanovic ostati na klupi Zvezde bilo bi dobro da ostane a ako se desi da ne sotane najbolje resenje ni nio bibsi igrac Zvezde a sada trener Napretka Nenad Lalatovic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter