0
Fudbal

FOTO: FSS

‘Orlići’ razbili Crnogorce

Objavljeno: 08.06.14 u 20:12

U drugom kolu prvog Memorijala „Miljan Miljanić“ kadeti reprezentacije Srbije pobedili su vršnjake iz Crne Gore sa ubedljivim rezultatom 3:0 (1:0) i tako preuzeli lidersku poziciju na tabeli.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

Izabranici selektora Dejana Govedarice bili su znatno bolji od crnogorskih reprezentativaca u gotovo svim elementima igre, a da su realizovali bar polovinu stvorenih šansi za gol rezultat bi bio još ubedljiviji u korist „Orlova“.

Vodeći gol postigao je Tomislav Todorović u 32. minutu i to je bilo 1:0 za Srbiju, ujedno i rezultat posle prvog dela utakmice. U nastavku je usledilo još bolje izdanje naših, pa je usledila lepa akcija posle samo tri minuta igre u drugom delu utakmice i na 2:0 povisio je Stefan Cvetković. Konačnih 3:0 bilo je posle veoma efektnog pogotka Stefana Cvetkovića u 77. minutu. Cvetković je tako sa dva lepa gola skrenuo pažnju na sebe.

U drugoj utakmici ovog kola u Staroj Pazovi Italijani i Španci su odigrali nerešeno 1:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter