0
Ostali sportovi

Matić zadovoljan partijom protiv Češke

Objavljeno: 08.06.14 u 11:08

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić zadovoljan je igrom „orlova“ protiv Češke u prvom duelu baraža za Svetsko prvenstvo (23:15), kao i da velike zasluge idu golmanu Darku Staniću koji je, po njegovim rečima, sjajno obavio svoj posao.

20140302vladan-matic-kezilabda

„Zahvaljujem se publici na sjajnoj atmosferi, na podršci koju su nam pružili sa tribina. Imali smo dobru odbranu, sjajnog Darka Stanića na golu. Uspeli smo da spremimo dobru odbranu i napad na 6:0. Sada se spremamo za revanš. Imamo lepu prednost, to ne sme da nas uspava. Ostaje žal za jednu, dve promašene kontre. Češka ekipa je svakako ekipa za poštovanje, pružili su sjajnu igru. U Češkoj neće biti lako. Radićemo na osveženju, da razradimo taktiku na odbranu 5:1. Najbezbolniji recept je ići na pobedu, ne gledati u semafor, nego igrati najbolje što možemo. Ja sam optimista“, rekao je Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter