0
Odbojka

Još jedna pobeda odbojkaša u Bugarskoj

Objavljeno: 08.06.14 u 21:34

Odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu protiv selekcije Bugarske pošto je u meču 4. kola grupe B Svetske lige u Sofiji trijumfovala sa 3:2 po setovima 25:18, 25:22, 20:25, 22:25, 15:11, čime je osvojila dva boda u ovom duelu.

bugarska-srbija-blok

Mogla je ekipa Igora Kolakovića i do celog plena pošto je osvojila prilično lako prva dva seta, ali je domaći tim u naredna dva bio bolji pa je meč uveo u taj-brejk. Nepisano pravilo da odlučujući set pripada onom timu koji osvoji prethodni deo igre ovog puta nije se pokazalo kao tačno pošto su naši odbojkaši uspeli da se konsoliduju i da ostvare i četvrti trijumf u ovogodišnjem izdanju Svetske lige.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je atanasijević sa 20 poena, a vrlo dobri su bili još i Ivović sa 13, Uroš Kovačević sa 11 i Petrić i Podraščanin sa po 10.

Posle četiri odigrane utakmice naša reprezentacija ima 10 bodova isto koliko i selekcija SAD kojoj Srbija gostuje narednog vikenda odnosno 13. i 14. juna.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter