0
Fudbal

Drogba pomaže Košti u Murinjovom ubitačnom napadu?!

Objavljeno: 08.06.14 u 14:09

Jedan od najboljih igrača u istoriji Čelsija Didije Drogba mogao bi da se vrati na Stamford Bridž i obnovi saradnju sa Žozeom Murinjom posle sedam godina! 

murinjo-drogba

Kako prenose vodeći engleski mediji, Samjuel Eto napušta klub, za njim će gotovo sigurno i Demba Ba, a odlazak je najavio i Romelu Lukaku, pa će Murinjo u napadu imati samo Fernanda Toresa.

Murinjova prva želja je Dijego Košta, koji je najavio transfer u Čelsi, ali ko bi drugi mogao da bude bolji učitelj za Španca ako ne Didije Drogba, čiji stil igre definitivno podseća na karakteristike deset godina mlađeg kolegu iz Atletika.

Drogba (36) je 2004. godine potpisao za Čelsi, kada je na klupi sedeo upravo Murinjo, a klub je napustio 2012. godine posle osvajanja Lige šampiona. 

On je nedavno napustio turski Galatasaraj i slobodan je u izboru nove sredine.

Kada se na sve to doda, da su još Sesk Fabregas, Felipe Luis i Tijago na pragu Čelsija, jasno je da Murinjo stvara paklenu ekipu.

Šta vi mislite?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter