1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bundesliga nova destinacija Zvezdinog kapitena?!

Objavljeno: 08.06.14 u 14:30

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš gotovo sigurno napušta Marakanu ovog leta, a mogao bi da pojača redove novog Bundesligaša – ekipu Kelna. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi Žurnal, interesovanje za Milijaša pokazao je i nemački drugoligaš Kajzeslautern, ali će Keln imati prednost zbog povratka u elitu posle sezone u Cvajti.

Izvesno je da će Milijaš napustiti Zvezdu zbog visokih primanja, pa rastanak bio najbolje rešenje za obe strane.

On je navodno dobio nekoliko ponuda iz azijskih klubova, ali njegova želja je da ostane u Evropi. Pored njega, gotovo sigurno će klub napustiti i Miloš Ninković, koji je blizu povratka u francuski Evijan.

Milijaš se u Zvezdu vratio 2012. godine iz engleskog Vulverhemptona, a ove sezone je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule.

Da li je Keln prava destinacija za kapitena Zvezde?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. srecan put kralju…uradio si sve sto si mogao i ti i cela ekipa…niste vi krivi zbog halapljive uprave… sve najboljeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter