0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Žele da me izguraju iz sporta

Objavljeno: 07.06.14 u 23:05

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle utakmice sa Radničkim iz Kragujevca da neki ljudi žele da ga eliminišu iz sporta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na ovakav način je šef stručnog štaba „crno-belih“ reagovao posle kritika ministra Vanje Udovičića na njegov račun nakon sukoba sa Bogdanom Bogdanovićem. Izjava ministra je usledila posle utakmice sa FMP, kao i posle sukoba predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića sa novinarom Dejanom Anđusom, kada je uputio kritike Vujoševiću i Čoviću.

„To što se desilo neću da komentarišem, jer nije moje da ulazim u tuđu muku, ali taj dečko što je ministar, to je kao da mi stavimo (kapitena Dragana) Milosavljevića… Ozbiljan je to posao. Očigledno je da on nečiji pion i da radi po nečijim instrukcijama. Očigledna je namera da se ja organizovano izguram iz sporta“ – rekao je Vujošević, a njegovu izjavu prenose agencije.

„Crno-beli“ su savladali Kragujevčane sa 89:81 u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

„Pojedini igrači nisu shvatili rizik plej-ofa. Krajem druge četvrtine smo vodili 20 poena razlike, ali dozvolili smo protivniku da u svlačionicu ode sa visokim moralom. Radničkom je bilo lakše, bili su rasterećeni, nisu imali šta da izgube. Znam da imaju finansijske probleme i da pojedini košarkaši ne žele da igraju, ali nismo ni mi plaćeni. Uveren sam da ćemo u predstojeća dva meča zabeležiti pobedu i proći u finale“ – naveo je Vujošević.

On je rekao da se njegov kratki sukob sa igračem Bogdanom Bogdanovićem koristio u medjima da bi se nametnuo nesportski pritisak.

„Taj dečko je pod mojim radom proglašen za najboljeg mladog igrača Evrolige, a taj jedan gest koji je… Ta fotografija je izvučena sa snimka i deluje tako da se moj sin vraćao uplakan iz škole, jer su ga drugari zadirkivali. I ona produbljuje tu sliku u javnosti“ – zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter