0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojke rekorder Srbije, malo mu fali da dostigne Bearu

Objavljeno: 07.06.14 u 21:10

Nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, a trenutno član Olimpijakosa na pozajmici u Ergotelisu Vladimir Stojković na sinoćnjem meču protiv Brazila zabeležio je 54. nastup u dresu sa nacionalnim grbom čime je postao čuvar mreže sa najvećim brojem nastupa za „orlove“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stojković nije daleko ni od apsolutnog rekorda kada su u pitanju selekcije svih bivših zemalja u kojima je učestvovala Srbija pošto je on u rukama legendarnog Vladimira Beare (Hajduk, Crvena zvezda) koji je 59 puta branio za Jugoslaviju.

Dakle, ukoliko selektor koji bude vodio reprezentaciju Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine bude računao na Stojkovića ovaj sada već iskusni golman će preteći čak i Bearu i posatati apsolutni rekorder.

Stojković je debitovao u reprezentativnom dresu upravo u prvom meču selekcije Srbije nakon rastanka sa Crnom Gorom odnosno u duelu sa Češkom 16. avgusta 2006. godine, a na gol državnog tima stavio ga je tadašnji selektor Havijer Klemente.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter