8
Domaći fudbal

Šta li sada smera UEFA? (FOTO)

Objavljeno: 07.06.14 u 17:46

Šta li sada ovo treba da znači? Ima li nade za Zvezdu ili se radi o tehničkoj grešci? Dan pošto je UEFA saopštila da je FK Crvena zvezda isključen iz evropskih takmičenja zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, na zvaničnom sajtu organizacija je ta vest uklonila.

Sajt-Uefa-CZ

U petak popodne je vest o isključenju crveno-belih stajala na sajtu uefa.com, ali sada ćete zateći ćete obaveštenje da stranica nije pronađena (Page not found).

Možda je u pitanju tehnička greška, a možda si posle razgovora sa prvim čovekom FSS počeli  ponovo da razmatraju situaciju srpskog šampiona… Šta god da smeraju u evropskoj kući fudbala, saznaćemo kroz nekoliko dana.

UEFA je diskvalilfikovala Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravlinika o finansijskom fer pleju. Iz kluba su najavili žalbu u narednih deset dana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

8 Komentara

  1. sanctioned
    Serbian champions FK Crvena zvezda have been excluded from the 2014/15 UEFA Champions League for breaching UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations.
    Crvena zvezda referred to adjudicatory chamber
    Sixth club licensing benchmarking report

    0
    0
    Odgovori
  2. UEFA.com is undergoing essential maintenance work this weekend to improve the website and the service available to our users.

    ovo pise gore, bice da je greska.

    0
    0
    Odgovori
  3. UEFA.com is undergoing essential maintenance work this weekend to improve the website and the service available to our users.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter