0
Košarka

FOTO: KKCZ

Radonjić: Mega prvi korak ka ostvarenju cilja (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.14 u 14:02

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred početak plej-ofa i prvi meč sa Mega Vizurom da je ovo prvi korak ka finalu i da njegova ekipa ima najveće ambicije da ostvari pobedu. 

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Zvezda prvu utakmicu igra kao domaćin u hali Pionir, u nedelju od 20 časova. Ulaz na ovaj meč je slobodan, ali je neophodno preuzeti besplatne ulaznice. Navijači mogu da preuzmu besplatne karte u subotu na Malom Kalemegdanu do 17 časova, a na dan meča na blagajnama hale Pionir od 17 sati sve do početka utakmice.

“Igramo šesti meč protiv Mega Vizure ove sezone. Zna se da dolaze u dvoranu Pionir bez Micića i Dangubića, ali to je ekipa koja bez obzira na okolnosti ima talenta, potencijala i iskustva da odigra dobro. Oni uvek igraju izuzetno motivisano protiv Crvene zvezde i očekujem da tako bude i u prvoj polufinalnoj utakmici, očekujem da će pokušati da nas savladaju. Imaju dobre igrače, nekoliko reprezentativaca, iskustvo i potencijal. Moramo ih shvatiti izuzetno ozbiljno. Želimo da kvalitetnijom odbranom nego u našem prošlom duelu protiv Mega Vizure osvarimo kontrolu igre, savladamo ih i započnemo polufinalnu seriju pobedom“, rekao je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

Radonjić može da računa na sve svoje igrače i izvešće najjaču postavu.

“Zalečili smo povrede koje srećom nisu bile krupne. Protiv Mega Vizure ćemo nastupiti u najjačem sastavu, ali ih svejedno moramo maksimalno ozbiljno shvatiti. Spremni smo da nam koncentracija bude usmerena samo na teren i to će nam biti preokupacija i u polufinalnim, a nadam se i u finalnim mečevima“, rekao je Radonjić koji se za kraj osvrnuo na činjenicu Zvezda već 16 godina čeka titulu.

“Evidentno je da je atmosfera takva da hoćemo i žarko želimo titulu. Ipak, za sada je fokus na mečeve protiv Mega Vizure. Neće biti lako, svaki meč koji smo igrali sa njima bio je težak. Dakle, potrebno je na početku da napravimo prvi, pa tek onda da razmišljamo o daljim koracima. Ali, na svakom koraku se oseća pozitivan ambijent u ekipi povodom učešća u završnici prvenstva“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter