0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ivanović i Petrović: Nismo smeli da izgubimo (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.14 u 12:56

Kapiten fudbalera Srbije Branislav Ivanović izjavio je da naša selekcija igra mnogo bolje protiv jačih protivnika i da ne sme da se zadovoljava minimalnim porazom od Brazila. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odigrali smo veoma dobro utakmicu protiv Brazila. Jasno je I definitivno da bolje igramo protiv jakih timova, a imamo problem kad mi treba da se nametnemo, da diktiramo ritam. Šteta je što smo primili gol iz gotovo jedine prilike rivala“, rekao je Ivanović. 


Vezista Radosav Petrović smatra da je naš tim zaslužio pobedu.

Imajući u vidu u kojoj fazi priprema se nalazi reprezentacija Brazila, iskoristili smo sve što smo mogli. Stvarno je sve bilo u najboljem redu. Ipak, ne treba da se zadovoljimo činjenicom da smo namučili Brazilce jer treba da idemo do kraja i pobedimo ih, posebno kad smo to potpuno zaslužili“, istakao je Petrović. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter