0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Moramo da opravdamo ulogu favorita (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.14 u 12:29

Trener Partizana Duško Vujošević očekuje tešku prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova u hali Pionir igraju protiv Radničkog iz Kragujevca, prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije, a svoja očekivanja uoči ovog meča na konferenciji za medije izneo je Duško Vujošević, trener crno-belih.

„Radnički je podizao formu. Iako je izgubio važnu utakmicu u borbi za treće mesto, ne možemo ga sagledavati kroz tu jednu utakmicu već kako treba. Dobro igraju u kontranapadima, zavise od šuta za tri poena i u velikoj meri zavise od raspoloženja Marka Marinovića“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

„U Beograd dolaze rasterćeni, bez ikakvog imperativa, a protiv nas su uvek motivisani i ‘igraju na krv i nož’. Ima svih uslova da se vidi dobra košarka i pozivam publiku koja voli dobru košarku da nas podrži, a mi ćemo se truditi da im uzvratimo pobedom“, rekao je trener crno-belih, prenosi Beta.

On smatra da su Partizan i Crvena zvezda favoriti da se sastanu u finalu.

„Favoriti su Zvezda i Partizan, ali to ne znači da bilo koga čeka lak posao, uključujući i oslabljenu Megu. Tu ulogu favorita treba odbraniti. Uvek u sportu postoji faktor nepredvidivosti, ali ne bih voleo da se on ojača bilo čim sa strane, odnosno, nisam se lepo izrazio, da se taj faktor umanji bilo čime osim igre“, dodao je on.

U drugom polufinalu, u nedelju od 20 časova, igraju Crvena zvezda i Mega Vizura.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter