5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan zauzima Zvezdino mesto u kvalifikacijama za LŠ!

Objavljeno: 06.06.14 u 18:20

Crvena zvezda je izbačena iz Evrope na godinu dana, a za mesto u društvu najboljih kontinentalnih klubova boriće se Partizan.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crno-beli će zauzeti zvezdino mesto u žrebu i kvalifikacije za Ligu šampiona će početi od drugog kola i to kao nosilac. Isti status imaće i eventzualno u trećoj rundi, dok će bi se u plej-ofu preselio u grupu nepovlašećnih timova.

Odluku o tome da Partizan zauzme mesto Crvene zvezde UEFA bi trebalo da potvrdi za deset dana, jer klub iz Ljutice Bogdana 1a do tad ima pravo žalbe na odluku.

Umesto Partizana, treći predstavnik Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, osim Vojvodine (pobednik Kupa) i Jagodine (trećeplasirani na tabeli) biće Čukarički, koji je zauzeo četvrto mesto u Superligi, a FSS mu je nedavno izdao licencu za učešće u Evropi, baš pod uslovom da se desi ovakav scenario.

U tom slučaju, Vojvodina i Jagodina će takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope početi od drugog kola, a Čukarički od prvog.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Kao prvo nije to veliki novac to bi se moglo pronaci da nekome nije želja da privatizuje klub..Te pare u svijetu imaju i losiji fudbaleri ali Zvezda nema .Nedomacinsko poslovanje je karakteristika nase privrede i društva …bitange su ojadile Crvenu Zvezdu loše poslovali i sad problemi..

    0
    0
    Odgovori
    • Za 10 godina smo 2 puta igrali LS znaci, malo si pogresio. A zasto takav tvoj komentar, to ti znas jer meni uopste nije drago sto je CZ izbacena iz Evrope. Ali to je razlika izmedju tebe i mene i izmedju toga u kakvoj je situaciji CZ u odnosu na Partizan. Kako ste godinama radili tako vam se i vraca. Problem je tvoj i ostalih navijaca sto se pravite da vam nije jasno da CZ duboko propada. Burazeru, 50 miliona evra su velike pare, razmisli malo, i to DUGA koji ima CZ. To je strasno..to je novac koji vuce na dno. Nista ne zaradjujete, nista ne stvarate, prodajete a dugovi se gomilaju. Jako teska situacija koja vama jos nije jasna.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter