2
Domaći fudbal

Džajić: Mnogi se raduju što nećemo igrati u Evropi! (FOTO)

Objavljeno: 06.06.14 u 19:48

UEFA je diskvalilfikovala klub sa Marakane iz takmičenja u kvalifikacijama za Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravlinika o finansijskom fer-pleju.

zvezda-dzaja-294

„Naravno da mi je žao što smo izbačeni, pogotovo u trenutku kada smo posle šest godina zasluženo osvojili titulu, teškom mukom i uz mnogo odricanja. Radovali smo se kvalifikacijama za Ligu šampiona i nisam zadovoljan što nećemo igrati, iako mnogi jesu. Živimo u takvom okruženju gde se borite da preživite“, izjavio je Džajić.

On je dodao da će Upravni odbor Crvene zvezde u ponedeljak najverovatnije odlučiti da se žali Arbitražnom sudu na odluku UEFA.

„Ovaj klub po svemu zaslužuje da igra kvalifikacije za Lifu šampiona, a ne da plaća ceh prošlosti. To je jedina i istinita činjenica“.

Znači li ovo raspad šampionske ekipe crveno-belih?

„Dolasci i odlasci igrača su normalna stvar i to prati svaki klub. Ovoj odluci kumovali su i pojedini mediji, iako je bilo i naših slabosti. Kao da su želeli da budemo izbačeni, ali to nije opravdanje“.

zvezda-dzaja-295

Prvi čovek Crvene zvezde rekao je da ne zna kakve bi posledice mogla da prouzrokuje odluka UEFA na budućnost kluba.

„Crvena zvezda će živeti uvek i da se desila gora stvar po klub. Toliko smo želeli da igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, ovu titulu skoro mogu da poredim sa onom iz Barija. Takav je život. Došlo je na naplatu nešto za šta ne mogu da krivim nikoga iz sadašnje uprave, iako sam imao primedbi“, zaključio je Džajić.

Klub će najverovatnije u ponedeljak na sednici Upravnog odbora doneti odluku o tome da li će se žaliti ili ne.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. A sto da se ne radujemo, kradete od kad postojite! Dali vas nije bilo sramota da uzmete na ovakav lopovski nacin titulu? Platili ste sudije, angazovali Drzavni vrh i necasno i jedva dosli do prvog mesta, e vidite li da SVEVISNJI vidi sve! Treba vas rasformirati, vi ste rak Srbije i Srpskog naroda a ne bolji i lepsi zivot !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter