0
ATP

Đoković: Nedostaje mi samo trofej sa Rolan Garosa i želim ga u kolekciji!

Objavljeno: 06.06.14 u 17:39

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je silno motivisan da osvoji titulu na Rolan Garosu, jer je to jedini trofej koji mu nedostaje u gren slem kolekciji.

Novak Đoković
– Veoma sam srećan zbog plasmana u finale. Izuzetno sam motivisan jer je trofej na Rolan Garosu jedini koji mi nedostaje u karijeri – rekao je Đoković posle pobede u polufinalu nad Estoncem Ernestom Gulbisom.

Đoković je istakao da je u današnjem meču Gulbis pravio veliki broj grešaka i da mu je to olakšalo put ka drugom uzastopnom finalu na Rolan Garosu.

– Prva dva seta su za mene bila dobra. Gulbis je pravio veliki broj grešaka. U trećem setu sam izgubio koncentraciju, i zaista, nije bilo lako, ali sam se ubrzo vratio u ritam – rekao je Đoković.

Drugi reket sveta će se u borbi za titulu sastati sa pobednikom drugog polufinala u kojem kasnije igraju Španac Rafael Nadal i Britanac Endi Marej.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter