0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović progovorio: Pogrešio sam, ali nije morala onakva reakcija

Objavljeno: 06.06.14 u 12:15

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović progovorio je o incidentu sa trenerom Duškom Vujoševićem, koji ga je na meču protiv FMP-a uhvatio za gušu.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener crno-belih odmah nakon utakmice priznao je da je pogrešio pošto je burno reagovao, a košarkaš se oglasio tek nakon nekoliko dana.

“ Dogodilo se spontano, u afektu, a na kraju je ispalo loše po mene. Moja je greška što sam napravio tehničku grešku u tako važnom trenutku, ali sigurno da nije trebalo da usledi baš onakva reakcija“, rekao je Bogdanović da ga je to “poremetilo, ali ništa strašno“.

Bogdanović je dva dana kasnije bio heroj pobede nad ekipom Mega Vizure.

„Možda je to ustvari bila taktika, kao priprema za završnicu prvenstva. Nikad se ne zna“, rekao je Bogdanović uz zaključak da je svestan da trener ima najbolju nameru i da ceni odnos sa Vujoševićem’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter