0
Košarka

Zvezda otvara kapije: Besplatno na Mega Vizuru

Objavljeno: 05.06.14 u 13:34

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u polufinalu Superlige igraće protiv Mega Vizure, a ulazak na prvi meč serije koja se igra na dve pobede, u nedelju od 20 sati, biće besplatan.

image

Besplatne karte za ovu utakmicu moći će da se preuzmu u petak (6. jun od 11 do 19 sati) i subotu (7. jun od 10 do 17 sati) u klupskim prostojima na Malom Kalemegdanu.

Takođe, na dan utakmice u nedelju 8. juna besplatne ulaznice preuzimaće se na blagajni hale Pionir od 17 časova pa sve do početka meča. Treba napomenuti da će svaka osoba moći da preuzme najviše pet besplatnih karata.

S obzirom na to da će ulaz na tribine Pionira biti besplatan, rukovodstvo kluba odlučilo je da vlasnicima sezonskih karata za tribine A, B, C i D omogući ulaz u parter B i parter 4.

„KK Crvena zvezda Telekom apeluje i poziva navijače da u što većem broju dođu u Pionir i pruže podršku voljenom klubu na startu doigravanja za titulu šampiona Srbije“, piše u saopštenju crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter