in , ,

Partizan ukinuo funkciju sportskog direktora

FOTO:STARSPORT

Ranije tokom dana smo objavili da Albert Nađ definitivno neće više biti sportski direktor Partizana, ali crno-beli neće tražiti zamenu za njega već planiraju da ukinu tu funkciju odnosno daće veća ovlašćenja treneru Marku Nikoliću koji će uz konsultacije sa Sekretarijatom kluba odlučivati o dovođenju novih igrača.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Upravni odbor je doneo odluke o pristupanju realizaciji ranije usvojenog plana reorganizacije, racionalizacije i dugoročne finansijske konsolidacije. U tom okviru prihvaćen je predlog Sekretarijata da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora. Ta odluka je motivisana razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba“ – piše između ostalog u saopštenju kluba iz Humske ulice.

Klub se takođe zahvalio na urađenom Albertu Nađu koji će ostati i dalje u Partizanu, ali samo kao član Upravnog odbora. Najavljeno je takođe da će biti i smanjen broj radnih mesta u klubu pod izgovorom da je potrebno smanjenje troškova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Andrija Prlainović postaje otac!

RG: Halep zaustavila Andreu, u finalu na Šarapovu