0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Marjanović MVP regularnog dela Superlige

Objavljeno: 05.06.14 u 15:02

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović proglašen je za najkorisnijeg igrača regularnog dela Superlige Srbije, objavljeno je u četvrtak iz tog takmičenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Marjanović je tokom 14 utakmica zabeležio ukupan indeks 313, ispred igrača Mega Vizure Novice Veličkovića (287) i Stefana Birčevića (271) iz Radničkog.

Najbolji strelac lige je Birčević sa 227 poena, ispred košarkaša Borca Nemanje Protića koji je imao tri manje i Nikole Pešakovića, koji je imao 216 poena.

Prvi asistent takmičenja je plejmejker Radničkog Marko Marinović sa 94 asistencije, dok je najbolji skakač Marjanović sa 116 skokova.

Ekipno najefikasniji tim lige je Mega Vizura sa 1226 poena, najviše indeksnih poena imao je Partizan – 1375. Najviše asistencija ima Radnički (292), a najviše skokova Zvezda (503).

U polufinalu plej-ofa Superlige sastaće se Partizan – Radnički i Crvena zvezda – Mega Vizura.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter