0
TimeOut

foto:redbullcontentpool.com

Koš sa pola terena za odlazak na Tajvan (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.14 u 16:06

Ovogodišnje izdanje Red Bull King of the Rock turnira ostaće upamćeno po odličnoj atmosferi kako na terenu tako i na tribinama gde je bilo više od 2000 gledalaca.

foto:redbullcontentpool.com
foto:redbullcontentpool.com

Jedan od heroja večeri bio je upravo momak iz publike – Vojkan Krstić koji je dobio priliku da gađa na koš sa pola terena kako bi osvojio put na Tajvan u zatvor Samasanu, zajedno sa pobednikom turnira. Uz ovacije mnogobrojne publike Vojkan je izašao na teren, par puta tapnuo loptu i postigao koš „bez koske“ nakon čega je usledilo opšte oduševljenje.

Ovaj momak je inače iz Zemuna i već deset godina igra košarku, a na Red Bull King of the Rock došao je da bodri ortake i eto neočekivano postao zvezda večeri.

– Kada su najavili da će neko iz publike imati priliku da puca na koš sa pola terena rekao sam drugu kako ću uhvatiti loptu i dati koš i eto uspeo sam. Treba verovati u sebe i to je to – kaže Krstić.

Iako se dvoumio da li da se prijavi za ovaj prestižni 1 na 1 turnir ipak je odlučio da u dobrom basketu uživa sa tribina.

– Bilo je fenomenalno, publika je bila super, igrači odlični, a ceo događaj je bio zaista lepo organizovan od strane Red Bulla. Ne znam da li bih ikada imao priliku da odem na Tajvan da nije bilo ovog Red Bull King of the Rock turnira. Poznajem i pobednika Boškovića tako da verujem da će nam biti super – kaže ovaj Zemunac.

Njemu je sreću doneo naš uspešni kajakaš i Red Bullov sportista Aleksandar Aleksić koji je nasumice bacio loptu u publiku.

-Pratim sve sfere sporta, znam ko je Aleksić i milo mi je što je eto baš on bacio loptu. Nakon mog koša video sam da je i on bio u šoku – kaže Krstić koji će zajedno sa Nebojšom Boškovićem, pobednikom ovogodišenjeg Red Bull King of the Rock turnira, otputovati na Tajvan gde će se 6. septembra održati svetsko finale u zatvoru Samasana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter