0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KK Partizan: Deo prihoda od karata za polufinale ide ugroženima

Objavljeno: 05.06.14 u 18:55

Crno-beli misle na onima kojima je pomoć potrebna. KK Partizan će izdvojiti po 100 dinara od svake prodate ulaznice za prvi polufinalni meč polufinala KLS protiv Radničkog za pomoć poplavama ugroženom stanovništvu. Cene karata za utakmicu sa Radničkim su 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter, a prihod će biti uplaćen na namenski dinarski račun koji je Vlada Srbije otvorila u svrhu otklanjanja posledica vanrednih okolnosti izazvanih katastrofalnim poplavama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je tako nastavio da pomaže ugroženima, posle akcije „SMS na 1003 – ulaznica u Halu“, kojom su navijači slanjem poruke na taj broj mogli besplatno da uđu u Halu sportova na utakmice crno-belih.

Klub iz Humske je pozvao navijače da dođu u halu Pionir i bodre svoj tim, a ujedno i da pomognu ugroženom stanovništvu.

Prva polufinalna utakmica plej-ofa između Partizana i Radničkog iz Kragujevca igra se u subotu, 7. juna od 19 časova, a ulaznice će se prodavati na dan utakmice, od 16 časova na blagajni hale Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter