0
Tenis

Jelena: Do kraja sezone želim među Top 5

Objavljeno: 05.06.14 u 09:19

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da joj je cilj da do kraja sezone ostvari plasman među pet najboljih igračica sveta.

Jelena Janković

„Biću još nekoliko dana u Beogradu na oporavku od povrede butnog mišića. Planiram potom da učestvujem na turnirima na travi, završno sa Vimbldonom“, rekal je naša najbolje plasirana teniserka

Bivša prva teniserka sveta naglasila je da ne očekuje previše na trećem godišnjem gren slem turniru.

„Bila bih zadovoljna da na Vimbldonu uđem u drugu nedelju turnira“, ističe sedma igračica sveta.

Janković je naglasila da joj je prioritet ove sezone američka turneja i Otvoreno prvenstvo SAD.

„Pokušaću da se posle Vimbldona posvetim treninzima, kako bih ispravila neke segmente u igri, Potpuno ću se fokusirati na američku turneju i US Open“, rekla je Janković.

Srpska teniserka je istakla da će ubuduće pokušati da na terenu, prilikom komunikacije sa bratom Markom „obuzda svoj buran temperament, koji samo njoj može da šteti“.

„Znam da grešim kada se ponašam na takav način. Umem da budem bezobrazna i ljuta sam zbog toga na samu sebe. Planem u žaru borbe, ali se brzo i povratim i izvinim zbog takvog ponašanja. To je ljudski“, rekla je Jelena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter