0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Igraće se revanš baraža za popunu Superlige

Objavljeno: 05.06.14 u 22:23

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da prekinut revanš meč baraža za popunu Jelen Superlige u kojem su se u sredu sastali Rad i Metalac iz Gornjeg Milanovca bude odigran 12. juna na stadionu Čukaričkog. Saopštenje koje je objavljeno na zvaničnom sajtu FSS prenosimo vam u celosti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takmičarska komisija FS Srbije, na sednici koja je održana 05.06.2014. godine, sa početkom u 19,00 časova, ponovo je razmatrala događanja na revanš utakmici doigravanja – „baraža“ za popunu jednog mesta u Super ligi za takmičarsku sezonu 2014/2015. godina, između FK „Rad“ i FK „Metalac“, koji su doveli do prekida   utakmice u 49. minutu. Komisija je na ovoj sednici razmatrala sve dopunske izveštaje, kao i zahtev Upravnog odbora FK „Metalac“ da se predmetna utakmica registruje rezltatom 0:3 (par-forfe) u korist ovog kluba.

Nakon rasprave, u kojoj su razmotreni svi aspekti događanja na ovoj utakmici, kao i odredbe važećih propisa Fudbalskog saveza Srbije koje su relevantne za odlučivanje, Takmičarska komisija je jednoglasno donela odluku da se odigra nova utakmica doigravanja-„baraža“ između FK „Rad“ i FK „Metalac“. Nova utakmica odigraće se u četvrtak 12.06.2014. godine, sa početkom u 19,00 časova na stadionu FK „Čukarički“ u Beogradu.

Takmičarska komisija će sve izveštaje službenih lica, kao i druge relevantne materijale, dostaviti Disciplinskoj komisiji FSS, koja će oceniti da li ima osnova za pokretanje disciplinskih postupaka u vezi događanja na utakmici. Sednica Disciplinske komisije biće održana u petak 06.05.2014. godine.

U smislu člana 12. Uputstva za odigravanje utakmica doigravanja – „baraža“ za popunu jednog mesta u Super ligi za takmičarsku 2014/2015. godinu (Službeni list FSS „Fudbal“, vanredni broj 3/2013), protiv odluke Takmičarske komisije dozvoljena je žalba, o kojoj odlučuje drugostepeni organ – Komisija za žalbe FSS.

Beograd, 05.06.2014. g.

Fudbalski savez Srbije

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter