0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Bane Ivanović: Utakmica sa Brazilom kao finale Mundijala (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.14 u 12:58

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je uoči prijateljske utakmice sa Brazilom da njegova ekipa ima ogroman motiv.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srbija je u prethodne dve prijateljske utakmice na američkoj turneji pobedili Jamajku sa 2:1 i remizirala sa Panamom 1:1.

„Teško nam je pao dolazak u Brazil jer smo se na licu mesta uverili kako će da izgleda Mundijal u zemlji koja na poseban način doživljava. Svesni smo šta propuštamo i to jeste bio mali šok za nas. U ovom trenutku, na završetku sezone, svaka druga utakmica bila bi iscrpljujuća za nas. Sve samo ne duel protiv Brazila. To je za nas finale Svetskog prvenstva. Tako ćemo da je doživimo. Ovo nam je šansa da se pokažemo pred svetom“ rekao je kapiten Srbije Branislav Ivanović.

Prijateljski meč između Brazila i Srbije igra se u petak u Sao Paulu od 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter