1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sporting pored Petkovića, kaparisao i vezistu Zvezde?!

Objavljeno: 04.06.14 u 13:46

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković nije jedina želja portugalskog Sportinga, pošto klub iz Lisabona ozbiljno namerava da angažuje i vezistu Luku Milunovića. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema pisanjima portugalskih medija, Petkovićev transfer je već završena stvar, a sa Marakane bi u Lisabon mogao da pođe i Milunović, ali finansijski detalji nisu poznati.

Iako je poslednja dva meseca proveo van terena zbog suspenzije od strane kluba, Milunović je i dalje na ceni na evropskom tržištu. Podsetimo, uprava Zvezde tada je 21-godišnjem Milunoviću zamerila što nije pristao da se obaveže da neće tužiti crveno-bele zbog zaostalih plata.

Ipak, i pored toga Milunović je u više navrata pokazao svoju ljubav i privrženost prema klubu čime je osvojio srca navijača, a za Mozzartsport je potvrdio da na stolu ima konkretnu ponudu Sportinga.

“Čekam do kraja nedelje da vidimo šta će biti. Ima još nekoliko ponuda nekih klubova iz drugih zemalja, ali za sada je najkonkretniji bio Sporting“, rekao je Milunović.

Međutim, ovog leta je došlo vreme za rastanak, jer je Luka slobodan u izboru nove sredine, Zvezda će mu dati papire, pošto će on zauzvrat oprostiti svoja zaostala primanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter