0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pečnik: Uprava želi da se prašina slegne, pa da nastavi po starom!

Objavljeno: 04.06.14 u 12:14

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u protekloj sezoni Nejc Pečnik ponovio je priču svojih saigrača Nikole Mijailovića, Nenada Milijaša i Dragana Mrđe da je situacija u klubu neizdrživa. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na Marakani je prethodnih dana izuzetno burno, iako je osvojena titula, po rečima igrača, niko od članova uprave im se nije obratio niti isplatio deo zaostalih zarada.

Moji saigrači Mijailović, Mrđa i Milijaš rekli su istinu i potpuno ih podržavam u svemu što su izjavili. Mi smo se naslušali raznih obećanja u proteklim mesecima i naše strpljenje je potrošeno. Tako više ne možemo“, rekao je Pečnik za Večernje novosti.

Predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović pokušali su da smire strasti složivši se da se problemi neće rešiti stvaranjem novih.

“Pročitao sam i izjave predsednika i potpredsednika i ne želim da im protivrečim. Ali, mi se s ovim istim problemima suočavamo još od priprema prošlog leta, a oni kao da žele da se prašina slegne, pa da se nastavi po starom„, poručio je Pečnik, koji ne krije da bi voleo da ostane u Zvezdi.

“Iskreno bih želeo da ostanem u Zvezdi. Iako sam tu tek godinu dana ovaj klub doživljavam kao svoj. Ali da bi ovaj odličan i jedinstven tim ostao na okupu, potrebno je da neko preduzme nešto, da vidimo i dela, a ne samo obećanja. Razumem i ogroman dug kluba, znao sam za situaciju i kada sam dolazio, ali isto tako znam da se već dugo ništa ne menja po tom pitanju. Niti se dug smanjuje, niti ima novca za nas. Mi smo izdržali svašta, a niko ni da nam čestita na onome što smo postigli uprkos svemu. E, to me kao čoveka naročito boli“, zaključio je Pečnik.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter