0
Fudbal

Ako ne može Aguero, tu je Rojs?!

Objavljeno: 04.06.14 u 14:40

Čelnici Barselone uveliko rade na rekonstrukciji ekipe, a prema poslednjim informacijama iz katalonskih medija, ofanzivni vezista Borusije Dortmund Marko Rojs voleo bih da se preseli na Kamp Nou. 

Marko Rojs

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero prva je meta Katalonaca za osveženje u napadu, ali ukoliko Katalonci ne uspeju da pronađu rešenje sa ‘građanima’ dovbešće duplo jeftinijeg Rojsa.

Naime, Siti nema nameru da se odrekne svog najboljeg napadača osim ukoliko na adresu kluba ne stigne 70 miliona evra. Katalonci nemaju taj novac, ali bi do njega mogli da dođu prodajom Fabregasa za 40 i Aleksisa Sančeza za 25 miliona evra.

Za razliku od Aguera, Rojs bi Barsu mogao da košta ‘samo’ 35 miliona evra. Katalonski Sport tvrdi da je Rojs dao potvrdan odgovor klubu i da preostaje samo dogovor sa Borusijom.

Šta vi mislite, da li Barsa treba da kupi Aguera za 70 ili Rojsa za 35 miliona evra?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter