0
Fudbal

‘Zbornaja’ bez Čeriševa i Mogileveca u Brazilu

Objavljeno: 03.06.14 u 10:51

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo saopštio je konačan spisak od 23 igrača za Svetsko prvenstvo, sa kojeg su „precrtani“ Denis Čerišev i Pavel Mogilevec.

111613-2-SOCCER-Fabio-Capello-OB-PI_2013111611554376_660_320

Na spisku se našao kapiten Roman Širokov, koji je zbog povrede preskočio prethodne dve prijateljske utakmice sa Slovačkom i Norveškom.

Selekcija Rusije igraće na Mundijalu u H grupi sa Južnom Korejom, Belgijom i Alžirom. Svetski šampionat održaće se od 12. juna do 13. jula.

Spisak reprezentacije Rusije:

Golmani: Igor Akinfejev (CSKA), Juri Lodigin (Zenit), Sergej Rižikov (Rubin).

Odbrana: Vasilij Berezucki (CSKA), Vladimir Granat (Dinamo), Andrej Ješčenko (Anži), Sergej Ignaševič (CSKA), Aleksej Kozlov (Dinamo), Dmitrij Kombarov (Spartak), Andrej Semjonov (Terek), Georgi Šhenjikov (CSKA).

Sredina terena: Denis Glušakov (Spartak), Igor Denisov (Dinamo), Alan Džagoev (CSKA), Juri Žirkov (Dinamo), Aleksej Jonov (Dinamo), Aleksandar Samedov (Lokomotiva), Viktor Faizulin (Zenit), Oleg Šatov (Zenit), Roman Širokov (Krasnodar)

Napad: Maksim Kanunjikov (Amkar), Aleksandar Keržakov (Zenit), Aleksandar Kokorin (Dinamo).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter