0
Evrokupovi

PSŽ bi Baneta Ivanovića

Objavljeno: 03.06.14 u 16:55

Čelsi se nećka, a Francuzi pomno prate šta se dešava. PSŽ želi da iskoristi odugovlačenje „plavaca“ oko produžetka ugovora sa Branislavom Ivanovićem, koji ističe za dve godine. Kako prenosi „Dejli Mejl“, francuski šampion je ponudio 15 miliona funti (oko 18 miliona evra) za srpskog asa.

Branislav Ivanovic of Chelsea celebrates scoring against Newcastle during their English Premier Legue soccer match at Stamford Bridge, in London

Kapiten reprezentacije Srbije ima ugovor na još dve godine, a želi ugovor do 2018. Međutim, Čelsi hoće da odloži pregovore za sledeće leto, poštujući politiku kluba da ne nude višegodišnje ugovore igračima koji imaju više 30 godina.

Ivanović je 2008. godine prešao iz moskovske Lokomotive u Čelsi, za koji je odigrao 269 utakmica i postigao 25 golova. Sa “plavcima” je osvojio jednu titulu Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, Komjuniti šild i tri FA kupa.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 70 puta i postigao osam golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter