0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavlović nakon ponovljene greške: Izvinite, neće se ponoviti!

Objavljeno: 03.06.14 u 12:30

Jedan od najboljih igrača Partizana Saša Pavlović izvinio se saigračima, stručnom štabu i navijačima nakon što je na drugoj uzastopnoj utakmici zaradio tehničku grešku. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podsetimo, posle pobede svog tima u ‘večitom’ derbiju u 12. kolu, Saša Pavlović je posle dosuđene pete lične greške iznerviran sudijskom odlukom šutnuo reklame, a nakon toga je rekao da mu se to ne sme ponoviti. Ipak, u pobedi protiv FMP-a takođe je zaradio tehničku grešku.

“Želim da se izvinim ekipi, timu i našim navijačima zbog tehničke, obećavam da se neće ponoviti, moram da kontrolišem emocije. Što se suđenja tiče, očekujem podjednako suđenje sa obe strane. Ako nije tako, verovatno je to razlog zbog kojeg ja reagujem ovako i zato dobijam tehničke dve utakmice zaredom. Ali pored svega toga neoprostivo je i neće se ponoviti”, istakao je Saša Pavlović, prenosi sajt kluba.

Tehničku grešku na ovom meču napravio je i Bogdan Bogdanović zbog čega je na njega nasrnuo trener Duško Vujošević. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter