1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FIFA i Gasprom čestitali Zvezdi: Završena je dominacija Partizana!

Objavljeno: 03.06.14 u 14:02

Na adresu fudbalskog kluba Crvena zvezda stigle su brojne čestitke za osvajanje 26. šampionske titule, a tim povodom predsedniku Draganu Džajiću pisali su prvi čovek FIFA Sep Blater i generalni direktor Gasproma Aleksandar Djukov.  

blater

“Dragi predsedniče, dragi prijatelju, primite moje najtoplije čestitke upućene Crvenoj zvezdi. Šest godina vladavine Partizana završene su. Ovo svedoči o ugledu kluba, moje čestitke idu i na račun igrača, trenera, stručnog osoblja i navijača, kao sastavnim delovima organizacije koja je bez dileme donela konačan uspeh klubu“, navodi se u Blaterovom pismu. 

Poruka česttike stigla je i od predsednika Izvršnog odbora i Generalnog direktora Gasproma Aleksandra Djukova. 

“Siguran sam da će u budućnosti, uz podršku „Gasprom njefta, fudbaleri, treneri i menadžment Crvene zvezde uspeti ne samo da ostanu lideri u nacionalnoj fudbalskoj ligi Srbije, već i da s puno osnova mogu da pretenduju na uspešan nastup u evropskim i međunarodnim takmičenjima“, poručio je Djukov, a prenosi sajt kluba. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter