0
ATP

FOTO: STARSPORT

Đoković: Biće teško protiv Gulbisa

Objavljeno: 03.06.14 u 21:23

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Kanađaninom Milošem Raonićem da je bilo veoma komplikovano zaustaviti protivnikov razorni servis.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Bilo je veoma komplikovano ukrotiti njegov servis, koji je toliko precizan i moćan. Ipak, uspeo sam i zaista sam srećan. Za mene je bilo važno da zadržim koncentraciju, njegovi udarci bili su nepredvidivi“ – izjavio je Đoković posle meča, prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da je „sačuvao stabilnost i da je ostao mentalno jak“.

„To je za mene bilo najbitnije. Oduševljen sam plasmanom u polufinale“ – rekao je Đoković, koji je izborio svoje šesto polufinale na Rolan Garosu, jedinom gren slemu koji do sada nije osvojio.

U borbi za finale drugi teniser sveta će igrati protiv Letonca Ernestsa Gulbisa, koji je priredio iznenađenje lako savladavši Čeha Tomaša Berdiha u tri seta (6:3, 6:2, 6:4).

„Gulbis je ovde pobedio Federera i Berdiha, to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Trenutno igra svoj najbolji tenis, biće to veoma težak i neizvestan meč“ – kazao je Đoković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter