0
Evropske lige

Bivši Zvezdin trener na klupi Lacija?

Objavljeno: 03.06.14 u 19:37

Gužva za klupu Lacija. Kandidati za naslednika Edija Reja su Simone Inzagi , Stefano Pioli, Roberto Donadoni i Valter Zenga. Vesti iz Rima pažljivo prati i Filip Đorđević. Srpski napadač, koji je potpisao za Lacio, trenutno se nalazi sa „Orlovima“ na američkoj turneji.

fudbal-crvena-zvezda-valter-zenga-1328585176-94119

Donadoni je imao impresivnu igračku karijeru, ali kao trener se nigde nije dugo zadržavao, sve dok nije stigao u Parmu. Godinu, najviše dve provodio je u dva navrata na klupi Livorna, Đenove, Napolija, Kaljarija, baš koliko i kao selektor Italije, da bi konačno sve leglo na svoje mesto sa Mlekadžijama. Donadoni je, posle dugo vremena izborio plasman u Evropu, koji je izgubljen za zelenim stolom zbog 300.000 evra neplaćenog poreza.

Ipak, izgleda da je nekadašnji trener Zvezde Valter Zenga ozbiljan kandidat, samim tim i što je trenutno bez angažmana. Osim toga, željan povratka u italijanski fudbal, koji je napustio 2010. godine pošto je dobio otkaz od ekscentričnog gazde Mauricija Zamparinija. Posle se okušao u Al Nasru i Al Džaziri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter