0
Domaći fudbal

foto:starsport

Zvezda može do novca jedino transferom Lazovića

Objavljeno: 02.06.14 u 12:23

Hoće li se na Marakani zatresti mušema? Iako je FSS dodelio licencu Crvenoj zvezdi, garancije da će se od jula igrati kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona su još daleko. Neophodno je da sa tokom ove sedmice reše dugovi od skoro milion i po evra.

foto:starsport
foto:starsport

Kako će Crvena zvezda do novca? Generalni sponzor „Gasprom“ uplaćuje redovno rate iz ugovora i to jet. Ni ranije nije „uskakao“. Nema ništa nio od kredita, jer je kreditno zaduživanje već veliko, pa se prodaja fudbalera nameće kao jedino rešenje. I to sve bez garancija da će biti dovoljno i pravovremeno.

Na taj način dolazimo do toga da je potrebno što pre realizovati transfer Darka Lazovića. Svesni su u Crvenoj zvezdi da je njegova tržišna vrednost najveća, ali i da bi prihvatanjem prve konkretne ponude verovatno izostala maksimalna moguća cena. Međutim, za sada nije stigla zvanična ponuda na Marakanu. Na specijalizovanom sajtu „Transfermarkt“ Lazovićeva vrednost procenjena je na tri i po i miliona evra.

U slučaju da zaista ode a tri i po miliona, Zvezdi će pripasti nešto manje od dva i po. Kad je dolazio u najtrofejniji srpski klub iz Čačaka, dogovoreno je da 30 odsto od narednog transfera ide Borcu. Od kompletne sume moraće da se odbiju i dugovanja prema fudbaleru za igre u prethodnom periodu, što je takođe krupna stavka…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter