0
Ostali sportovi

Železničar pobedio Zvezdu i osvojio Kup Srbije

Objavljeno: 02.06.14 u 20:15

Rukometaši Železničara osvojili su Kup Srbije pošto su u finalu Kupa Srbije pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 30:26 (14:14) u niškom Čairu.   

rukometni-kup-srbije

Železničar je došao do prvog trofeja u Kupu Srbije posle 15 godina pauze, dok je Zvezda propustila da dođe do svog petog pehara u ovom takmičenju.

Tokom čitavog susreta vladala je rezultatska neizvesnost, crveno-beli su silovito ušli u meč i diktirali tempo do dva gola prednosti, sve do 8:8 kada je Denić iz kontre preokrenuo. Egal je trajao do pauze, pošto je na poluvremenu rezultat bio – 14:14. 

Rukometaši Zvezde su u nastavku napravili veliki broj grešaka, što su domaći znali da iskoriste i odlepe se na +3 i tu prednost održe do kraja.

Najzaslužniji za uspeh Železničara bili su Đukić i Denić sa po sedam i Živković sa pet golova, dok su kod crveno-belih nejefikasniji bili Kajganić i Brajović sa po pet. Za najboljeg igrača završnog turnira Kupa Srbije proglašen je Darko Đukić iz ekipe Železničara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter