0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Todorić: U Železniku nema uslova za organizovanje plej-of utakmica

Objavljeno: 02.06.14 u 09:37

Sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan Dragan Todorić, nakon meča u Železniku između Crvene zvezde i Partizana, kada je bilo dosta tenzije i viđeno nekoliko incidenata doveo je u pitanje eventualnu organizaciju finala plej ofa u toj dvorani.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Rival je pokušao da organizuje, koliko je u njegovoj moći, subotnju utakmicu. Ali, posle svega, evidentno je da dvorana u Železniku nema uslova za derbi. Za razliku od pre dve godine kada je bilo masovnog pljuvanja, kada je teren bio klizav, sada je to izostalo, ali videli ste šta je padalo sada na parket. I novinari su bili „pod paljbom“. Andrića je pogodila baklja. Na sreću, nije ozbiljnije. Međutim, zar treba nešto da se dogodi da bismo videli da je nemoguće organizovati derbi u Železniku“ rekao je Todorić.

On predlaže da Superliga već sada razmotri gde će se u slučaju da hala Pionir ne bude slobodna igrati utakmice doigravnja.

„Voleo bih da se taj napaćeni narod što pre vrati domovima, zbog njih samih. Znam koliko im je teško i znam da je pitanje kad će se to desiti. Ako se „Pionir“ ne isprazni do finala plej-ofa, hajde da vidimo gde bismo igrali te utakmice da bude sve OK, a ne da se ponavljaju ove slike. Kažem to kako bismo sprečili eventualne incidente, jer ako se dese, sa većim posledicama, onda je kasno“ naglašava Todorić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter