0
Košarka

Sjajni Duvnjak nedovoljan za treće mesto

Objavljeno: 02.06.14 u 11:21

Košarkaši Panioniosa poraženi su u četvrtoj utakmici baraža za treće mesto u grčkom prvenstvu od strane PAOK-a rezultatom 84-80 uz sjajnu partiju srpskog košarkaša Uroša Duvnjaka. Tako je solunska ekipa slavila u seriji sa 3-1, pa joj je pripala treća pozicija.

pettway-duvnjak

Ni briljantan nastup Duvnjaka nije bio dovoljan da o ovoj seriji odlučuje majstorica.

Srpski košarkaš je meč završio kao najefikasniji igrač svoje ekipe, sa 18 postignutih poena. Duvnjak je iz igre šutirao 6-11 za dva poena i 1-2 za tri, uz četiri skoka. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Karalabidis sa 25 poena.

Panionios je regularni deo sezone prethodno završio na trećem mestu, a naredne sezone ih ponovo očekuje takmičenje u Evrokupu.

Duvnjak je ove sezone prosečno u prvenstvu beležio 7,17 poena po utakmici, dok je u plej-ofu taj prosek bio osam poena. 27-godišnji bek je u Evrokupu na 15 utakmica postizao prosečno 8,1 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter