0
Domaći fudbal

Rad ne želi da igra na Vračaru

Objavljeno: 02.06.14 u 13:44

Fudbalski klub Rad saopštio je da na stadionu Obilića, na Vračaru, neće igrati revanš utakmicu baraža za opstanak u Superligi protiv Metalca. Rad je u saopštenju istakao da želi da duel bude na njegovom stadionu, na Banjici.

rad

Prvu utakmicu baraža za opstanak u Super ligi Srbije Rad je u nedelju u Gornjem Milanovcu igrao bez golova protiv Metalca. Fudbalski savez Srbije je ranije saopštio da će se revanš utakmica, u sredu od 17 časova, igrati na stadionu Obilića na Vračaru, a ne na stadionu Rada na Banjici.

„S obzirom na to da ne postoji nijedan opravdan i argumentovan razlog da se uzvratni susret za popunu Superlige igra na stadionu ’Obilića’, klub iz Crnotravske ulice je jedinstven u stavu da ukoliko se utakmica ne igra na Banjici, fudbaleri Rada neće izaći na teren stadiona na Vračaru!

Kao klub koji je oduvek kroz svoju istoriji afirmisao autentične sportske vrednosti, na Banjici smatraju da se ne sme urušavati fer-plej i neutralisati definisanost da u baražu svaka ekipa ima pravo na po jedan meč na svom terenu.

Odlukom o eventualnoj promeni domaćinstva Radu, direktno bi se uticalo na regularnost baraža, a istovremeno to bi značilo još jedan nizak udarac našem klupskom fudbalu“, stoji u saopštenju FK Rad.

Revanš utakmica između Rada i Metalca na programu je u sredu od 17 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter