0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Pantić blizu prelaska u Juventus

Objavljeno: 02.06.14 u 09:56

Pregovori Partizana i Juventusa, u vezi sa transferom talentovanog Danila Pantića u torinski klub su u poodmakloj fazi, prenose Novosti.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Interesovanje Juventusa za Danila Pantića nije od juče, prvi kontakt je ostvaren pre oko pola godine. Ponudio sam Partizanu ugovor o saradnji na autorizaciju i dobio ‘zeleno svetlo’. Istina je i da je realizacija transfera u poodmakloj fazi, ali ne mogu ništa više od toga da vam kažem, razumite me“, rekao je Marsel Kačinari, zastupnik ‘Stare dame’.

Partizanu su potrebna novčana sredstva kako bi izmirio dugovanja prema Zajednici superligaša, ali i kako bi realizovao planove tokom letnjeg prelaznog roka.

„Sada zastupam samo stranu Juventusa. Agenti fudbalera zastupaju njegove interese. Ali, kažem vam, ne mogu sada o tome, malo je komplikovano i nije za javnost. Takav je to posao“, objasnio je Kačinari i dodao da će i da se posao realizuje Pantić ostati u Humskoj: „Tačno je i to, ostaće. Zakonom je uređeno da fudbaler mora da ostane u matičnom klubu bar dok ne napuni 18 godina. A, koliko znam, Pantić je rođen krajem oktobra i steći će pravo da pređe u drugi klub tek u januaru“, zaključio je slovenčaki agent priču za ‘Novosti’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter