0
Evropske lige

Fabregas stiže kod Ivanovića i Matića?

Objavljeno: 02.06.14 u 15:35

Španski mediji već neko vreme tvrde da će Sesk Fabregas napustiti Barselonu, kao i da se vraća u Premijer ligu, što će, navodno, oduševiti njegovu suprugu. Ekskluzivno „El Mundo Deportivo“ prenosi da će ofanzivni vezista preći u Čelsi, za 30 miliona funti. Nju je bilo spremno da plati nekoliko klubova Premijeršipa, sa izuzetkom Seskovog bivšeg kluba Arsenala.

Sesk Fabregas

Izgleda da su londonski Plavci pobedili u trci sa Liverpulom i Mančester Junajtedom, a dobro obavešteni tvrde da je Sesk želeo da se vrati u Arsenal. Međutim, uprava Tobdžija nije bila spremna da izdvoji 30 miliona funti za njega.

Čelsi sa druge strane smatra da je to dobra investicija, tvrdi „El Mundo Deportivo“, pa je po pisanju španskog sportskog dnevnika ostalo samo da se obave formalnosti. Fabregas će, po pisanju ovog lista, uskoro biti i zvanično saigrač naših Nemanje Matića i Branislava Ivanovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter