0
Košarka

Vujošević Grobarima: Ne vređajte Filipa Čovića, on je najbolje što ta familija ima!

Objavljeno: 01.06.14 u 16:22

U najavi meča za duel sa Panterima iz predgrađa, strateg crno-belih duško Vujošević je apelovao na navijače Partizana da ne vređaju plejmejkera gostiju Filipa Čovića, sina Zvezdinog čelnika Nebojše.

Filip Čović
“Kako utakmica sa FMP dolazi posle meča sa Crvenom zvezdom u Železniku, i određenih dešavanja koje predstavljaju šarm toga terena, a što nije prvi put kada se igra u tom divnom mestu, zamolio bih našu publiku da sutrašnjoj utakmici pristupe bez revanšizma, gospodski i na taj način pokažu razliku. Najlakše je iz publike ili kao deo publike u terenu, kojoj tu sigurno nije mesto, biti agresivan prema igračima gostujućeg tima. I takođe, iskreno bih zamolio navijačae Partizana da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića, jer on je pravi sportista i gospodin, i najbolje što ta familija ima“, rekao je Vujošević.

On je istakao i da njegov tim mora ozbiljno da shvati utakmicu sa FMP.

“Jučerašnjom veoma vrednom pobedom nad Crvenom zvezdom ekipa je pokazala jednu izvanrednu reakciju i želimo da taj dobar momenat u našoj igri produžimo i dalje. Da na jedan dobar i kvalitetan nivo forme utičemo i kroz dobre rezultate za sve ono što nas čeka pred početak samog plej-ofa. FMP ima dobar tim, kombinacija igrača koji imaju iskustvo igranja u klubovima u okviru košarkaške lige Srbije i nešto mlađih koji imaju određeni potencijal. Oni su taj svoj nivo dobrih igara prikazali u regularnom delu takmičenja u KLS, gde su bili prvi, i naravno kroz ove utakmice u samoj Superligi. Ovog trenutka se nalaze u grupi ekipa koje se bore za peto mesto, s obzirom da su praktično poznate prve četiri ekipe koje će igrati plej-of. I to peto mesto nije bez značaja, iz više razloga – zaključio je Vujošević.

Meč se igra sutra od 19:30, ulaznica nema u prodaju, već kao i prošli put, samo sms na 1003.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter