0
TimeOut

Otac legenda, sin diler, narkoman i robijaš!

Objavljeno: 01.06.14 u 15:20

Od takvog oca, takav sin… Kakav šok za jednog od najboljih fudbalera svih vremena! Sin legendarnog brazilskog fudbalera Pelea osuđen je na 33 godina zatvora zbog pranja novca od trgovine drogom!

Pele

Sud u brazilskom gradu Praija Grande osudio je Edsona Šolbija Nascimenta (44) – Edinja na višegodišnju robiju, preneli su lokalni mediji. Edinjo je nekadašnji golman, koji je tokom karijere branio za brazilski Santos. On je 1999. godine završio igračku karijeru, a kasnije je radio u Santosu kao trener golmana.

Tokom 2005. Edinjo je uhapšen u policijskoj akciji u borbi protiv trgovine ljudima i prodaje kokaina. Bio je povezan sa nekim od glavnih narko-bosova u gradu Santosu. Na suđenju je priznao da je narkoman i zavisnik, ali je odbacio tvrdnje da je prodavao drogu.

Njegov otac, čuveni Pele je svojevremeno rekao „da će pravda pobediti i da nema dokaza protiv njegovog sina“. Edinjo ima pravo žalbe na odluku suda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter