0
Košarka

NBA: Sparsi najbolji na ‘zapadu’, repriza velikog finala (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.14 u 09:06

U šestoj utakmici finala zapadne konferencije San Anotnio Sparsi pobedili su u Oklahomi ekipu Tandera sa 112:107 nakon produžetka i konačnim rezultatom 4-2 u seriji plasirali se u veliko finale gde će se poput prošle sezone sastati sa Majami Hitom.

625x527

Sparsi su do trijumfa mogli i u regularnom toku meča ali je pri rezultatu 97:97 prilikom šuta Manua Đinobilija, Serž Ibaka napravio blokadu, međutim tek nakon što je lopta dodirnula tablu, ali su sudije ostale neme.

Ipak, nakon toga je Tim Dankan preuzeo stvari u svoje ruke i napravio ključnu prednost Sparsa u produžetku.

Boris Dijao je sa 26 poena bio najefikasniji igrač San Antonija, 19 je ubacio Dankan uz 15 skokova, 17 je dodao Kavi Leonard, a 15 Đinobili.

Sa druge strane Rasel Vestbruk ubacio je 34 poena, Kevin Durent postigao je 31 uz 14 skokova, dok je Redži Džekson dodao 21 koš.

Prva utakmica velikog finala igra se 5. juna, a prednost domaćeg parketa ima San Antonio.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter