0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Čović: Vujoševiću, sram Vas bilo, šta je zgrešila moja porodica?!

Objavljeno: 01.06.14 u 19:45

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je treneru Partizana Dušku Vujoševiću zbog pominjanja njegove porodici. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povodom novih napada, uvredljivih i neumesnih izjava najgore moguće vrste koje je na račun porodice predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića izrekao trener Partizana NIS Duško Vujošević, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana osećao je potrebu da se obrati medijima:

“Sram Vas bilo Duško Vujoševiću. Šta Vam je moja porodica zgrešila? Šta su Vam zgrešili moja ćerka i sin, moja supruga i unuci? Ja Vašu porodicu nikada nisam dirao niti ću je dirati. Ovakvi Vaši istupi u medijima direktno pokazuju da ste upravo Vi inicijator uvreda na račun moje porodice svih ovih godina i zato snosite i odgovornost za sve što će se ubuduće dešavati mom sinu i kompletnoj mojoj porodici. Iz tog razloga skrećem pažnju nadležnim organima KLS da reaguju na ovakav govor mržnje trenera KK Partizan, ali i na ono što će se događati na utakmicama kako bi se obezbedila regularnost takmičenja. Čoveče, ostavite više moju porodicu na miru, a treba da Vas je stid i sram svega što radite“, poručio je Čović, a prenosi zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter